Installere en Joomla template

Installere en Joomla template

Thu 29 July 2010

I forbindelse med at vi nå har lagt ut gratis Joomla maler for nedlasting er det på sin plass med en rask bruksanvisning. Dette er trinn-for-trinn, hvordan installere en Joomla template.

Før du begynner må du laste ned malen du vil installere. Det finnes mange nettsteder som tilbyr maler til Joomla CMS, både gratis og mot betaling. Se nederst i denne artikkelen for en liste til noen av de som tilbyr maler. Du kan også velge å laste ned noen av mbmedia sine gratis maler fra denne adressen: http://www.mbmedia.no/web/templates

1: Logg inn som "admin" i ditt Joomla administrator system. Du finner administratorpanelet ved å gå til http://www.dinadresse.no/administrator. Med andre ord, legg til "/administrator" etter den vanlige adressen til nettstedet ditt.

1 - login

2: Velg "utvidelser -> installer" fra menyen.

2 - installer

3: Trykk "bla igjennom" knappen.

3 - blaigjennom

4: Bla deg igjennom filsystemet til du finner malen du vil laste opp og installere, trykk en gang på filen og velg "åpne".

4 - velgfil

5: Trykk på "last opp fil & installer".

5 - lastoppoginstaller

6: Velg "maler" fra nedtrekksmenyen.

6 - maler

7: Velg den runde avmerkingsboksen ved siden av den malen du vil aktivere. Trykk på "standard" (gul stjerne oppe til høyre) for å aktivere malen du vil bruke.

7 - velgsomstandard

8: Ferdig.

Her er en liste over nettsteder som tilbyr maler til Joomla. Kom gjerne med gode tips til andre Joomla template sider.

JoomlaArt

RocketTheme

YooTheme

Tagged as : webutvikling