Viz konkurranse november 2008

Viz konkurranse november 2008

Fri 24 October 2008

Da er det duket for konkurranse nummer to. Denne konkurransen vil være et simulert prosjekt hvor man starter med cad tegninger og jobber seg mot et ferdig produkt.

HiLo har gått til anskaffelse av 550m2 i 6 etasje i et næringsbygg i Namsos. Du som visualiseringskyndig har fått ansvaret for å utforme et tidsriktig og moderne lokale.

Selv om du er fagmann har du fått noen enkle føringer.

  • Lokalet må være funksjonelt og moderne i uttrykket.
  • Lokalet må inneholde minst -et- møte/undervisninsgsrom.
  • Lokalet må inneholde minst -fem- arbeidsplasser / kontor.
  • Kunden ønsker tre forskjellige stillbilder som de kan bruke i markedsføring og promoterings øyemed, to detaljerte interiør bilder (valgfritt motiv / kamerautsnitt) og et illustrativt oversiktsbilde av hele etasjen.

intro_perspective

Påmelding gjøres ved å sende en epost til: konkurranse@visualisere.no Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . NB! Da det er premiering involvert må vi ha en "bindende påmelding" fra alle som skal være med i trekningen. D.v.s at du kan melde deg på, og ikke levere, men om du vil være med i trekningen må du ha meldt deg på via epost før du leverer!

For pågående diskusjoner, spørsmål og annet relatert til konkurransen kan du gå inn på forumet. Trykk på "forum" på menyen, og "Konkurranse november 2008 "

intro_left intro_right

intro_top

Geometrien blir gjort tilgengelig for nedlasting under "Modeller" menypunktet fra fredag 31.oktober. Denne vil kun være tilgjengelig for registrerte brukere av siden, så om du ikke har registrert deg er dette en passelig anledning. Registrering koster ingenting, og er ikke forpliktende på noen som helst måte. Du kan og avregistrere deg når du måtte ønske uten å oppgi grunn.

Premier:

1. Premie: -En- av følgende bøker fra pollen på siden her (den som får flest stemmer).

2. Premie:

Fristen for levering er satt til 31.desember 2008 hvorpå vinnerbidraget blir publisert på visualisering.no senest fem virkedager etter.

Regler blir som følger (kan bli justert frem til 10.november 2008, se forumet for evt endringer):

- Bruk den eksisterende geometrien. Ikke endre på eksisterende geometri. Dette fordi at litt av utfordringen skal være å gjenskape et bygg som faktisk eksisterer :)

- Legg gjerne til elementer dersom det er nødvendig for å få frem den gode følelsen du vil ha frem.

- For at alle skal ha noenlunde samme forutsetningenr vil vi legge følgende restriksjon på bruk av ferdige modeller. "Det er kun lov å bruke modeller som er gratis og fritt tilgjengelig." , og selvfølgelig ting du har modellert selv. Dvs at du ikke kan bruke evermotion/dosch/rpc's etc. Se "Link" seksjonen på siden her for hvor du kan finne gratis modeller.

- Bidraget ditt leveres innen fristen. 31. desember 2008 midnatt. Bidraget leveres via leveringstråden på forumet (åpner når det er to uker igjen). Oppløsningen på det leverte bidraget er maksimalt 1024 i lengste retning. Vi anbefaler alle å sette en signatur på bidraget sitt. Dette for å unngå eventuelle problemer om noen skulle hente ned bilder fra visualisere.no.